lotus
Satsang.nl
nederlands English


web satsang

Ander nieuws - boeken

 

Nederlands spiritueel zwaargewicht treedt naar buiten met eerste boek.

OntwaakPrajnaparamita is een spirituele gids voor wie vrij, licht en sprankelend wil leven. Na twintig jaar haar wijsheid wereldwijd in inspirerende bijeenkomsten gedeeld te hebben, is nu haar eerste boek voor een breed Nederlands publiek verschenen. ONTWAAK bevat indringende gesprekken over vragen als: wat is werkelijk geluk, wat is vrijheid, wie ben ik eigenlijk?

Je hoeft niets los te laten. Zie dat je nergens aan vast zit.
Vurig, radicaal en vol mededogen zijn de wijze woorden in ONTWAAK. Ze reflecteren de verschillende tradities die Prajnaparamita als leraar in zich verenigt: het radicale non-dualisme van Nisargadatta en Alexander Smit, de vurige en mystieke Sacha-traditie van Hans Raj Maharajji en ShantiMayi, en de aandacht voor compassie vanuit Boeddhistische tradities. ONTWAAK is een indrukwekkend boek voor iedereen die verlangt naar innerlijke bevrijding. De expressie van Prajnaparamita is universeel, zonder dogma’s of geloofsovertuigingen, met een openheid naar alle religies en denkbeelden. Prajnaparamita moedigt aan tot natuurlijk, vrij en licht leven, verlost van ballast.

Wat wil je? Wat wil je werkelijk?
Moeder van twee kinderen én spiritueel leraar: Prajnaparamita’s leven zelf laat zien dat ware vrijheid voor iedereen toegankelijk is. Op zoek naar onvoorwaardelijk geluk zocht ze antwoorden in psychologie, religie en filosofie, totdat ze haar eerste spirituele leraar ontmoette. Jarenlang combineerde ze de zorg voor haar kinderen met onderricht van verschillende leraren, op weg naar bevrijding. Twintig jaar geleden kreeg Prajnaparamita hetgeen perfectie van wijsheid betekent - van haar leraren de opdracht om een licht in de wereld te zijn voor andere zoekers. Sindsdien stelt ze haar leven beschikbaar om ieder die naar bevrijding verlangt te inspireren. Honderden mensen ontmoeten haar tijdens bijeenkomsten in Nederland en in Frankrijk. In Frankrijk heeft zij een retraitecentrum en organiseert ze wekelijkse retraites waar naast het spiritueel onderricht en meditatie ook aandacht is voor ‘natuurlijk leven’. Hierbij spelen bijvoorbeeld perma-cultuur, (h)eerlijk eten, yoga, kunst en muziek een belangrijke rol.

Ontmoetingen van hart tot hart
Speciaal ter ere van de publicatie van ONTWAAK is Prajnaparamita in 2017 op verschillende plekken in Nederland te ontmoeten. Boekwinkels, spirituele centra en yoga studio’s die affiniteit hebben met het boek, organiseren gesprekken met Prajnaparamita over liefde, vrede, waarheid en vrijheid. Voor ieder die zich wil bevrijden van het juk van stress, zorgen, eenzaamheid of angst.

ONTWAAK | Prajnaparamita |168 pagina’s | Paperback | € 24,95 | Dharma Chakra Publications | ISBN 978-90-825842-0-2 | te bestellen via het Centraal Boekhuis

Olie op het vuur - Hans Laurentius

Olie op het vuurDit boek is voor iedereen.
Die meer wil weten over spiritueel ontwaken. Over verwarring, identificatie en verandering. Met handreikingen, inzichten en observaties. Over wat er kan gebeuren en hoe ermee om te gaan. Het proces, het begin en het ‘er-zijn’. Over schijn-ontwaken, aannames ontmantelen, de goede vragen stellen en de juiste state of mind. Over acceptatie, overgave en helderheid, de spirituele krijger en de doorsnee mens. En over god, bewustzijn, onderzoek en meer.
Praktisch, beschouwend en to the point.
De essentie en de basics zijn beschikbaar in De vreugde van verlichting
Hoe bewust in-en uit te zoomen en doorvoelen staat in EHBO
Over misvattingen en zelfonderzoek gaat Rozengeur & Prikkeldraad
En dus, is het nu tijd voor:
Olie op het vuur – notities omtrent spiritueel ontwaken
Het boek is overigens via Brave New Books verschenen, en dus in paperback en e-book versie beschikbaar via Bol.com .
De papieren versie is tijdens satsang en sessies natuurlijk ook te koop. Paperback 164 pagina's - € 20,00 (dus gratis verzending!) - ebook €12,98.

Nieuwe DVD's - Alexander Smit

NIEUWE DVD ALEXANDER SMIT EN DUBBEL DVD!
Alexander Smit (1948 – 1998) is - zelfs tot op heden - Nederlands meest bekende spirituele leraar. Vanaf 1978 gaf hij vele bijeenkomsten over Advaita Vedanta. Met vreugde bieden we u het laatste nog overgebleven filmmateriaal aan, waarop Alexander te zien is!
"Op U komt het aan" is een niet eerder uitgebrachte compilatie van een weekend in 1992.
De Dubbel DVD bevat tevens "Bevrijding is altijd Onmiddellijk" - de eerder uitgebrachte ruwe VHS opname van een week in 1994, die destijds tussen Alexander's videobanden is teruggevonden.
Beide films bevatten muziek door Alexander zelf gespeeld, deels uit eigen archief!

OP U KOMT HET AANOP U KOMT HET AAN
Lengte: 58 minuten.
Eind 1992 stopte Alexander Smit een jaar met het geven van Satsangs. Een van de laatste bijeenkomsten, liet hij opnemen door een cameraploeg. Na zijn overlijden in 1998 hebben zijn leerlingen uit dit materiaal een prachtige compilatie gemonteerd. Omdat het 'ruwe' VHS materiaal enkele jaren daarna, door onvoorziene omstandigheden op het internet verscheen, heeft de Advaita Foundation destijds niets met de professioneel gemonteerde mastertape gedaan.
We zijn heel blij dat we deze compilatie nu eindelijk voor een ieder beschikbaar hebben kunnen maken. En het kijken van deze film is een unieke gelegenheid Alexander mee te maken. De DVD heeft de beste beeldkwaliteit van wat er aan filmmateriaal van Alexander bewaard is gebleven.

Op U komt het aan - € 16,95 (€ 19,95 incl. verzending)
 

BEVRIJDING IS ALTIJD ONMIDDELLIJKBEVRIJDING IS ALTIJD ONMIDDELLIJK
Lengte: 62 minuten.
Tien jaar na het overlijden van Alexander Smit werd dit unieke beeldmateriaal in de openbaarheid gebracht. Het is een ongemonteerde opname van een bijeenkomst uit één van de weken in 1994 die wonder boven wonder bewaard is gebleven. Alexander vertelt onder andere over zijn tijd bij zijn leermeester Sri Nisargadatta Maharaj. Hij wijst er op dat Zelfrealisatie met spirituele ervaringen niets van doen heeft. Ook is er een geleide meditatie waarin hij de vijf Advaitische feiten omschrijft; in wezen de basiskennis van de Advaita Vedanta. Er is weinig visueels van Alexander bewaard gebleven, en dit materiaal laat precies zien hoe hij was!

Dubbel DVD: Op U komt het aan & Bevrijding is altijd Onmiddellijk -  € 26,95
(€ 29,95 incl. verzending)

BESTELLEN

In Nederland zijn de DVD's te verkrijgen door het bedrag voor de betreffende DVD over te maken aan: Moksha Media, Bilthoven, banknummer: NL68INGB0004887499.
Graag met vermelding van de titel of titels.
Stuur vervolgens een mailtje met je adresgegevens naar: infomokshamedia@gmail.com, dan worden de DVD's opgestuurd gelijk nadat het bedrag is ontvangen. Indien je de DVD('s) zelf wilt komen ophalen, dan kan dat ook. In dat geval maak je het bedrag zonder verzendkosten over en ligt de DVD voor je klaar op Pimpelmeeslaan 1, 3722CS Bilthoven.
Stuur dan even een berichtje of we thuis zijn.

Mensen die in het buitenland wonen, en mensen die meer dan 2 DVD's tegelijk willen bestellen (bijvoorbeeld boekwinkels of bibliotheken) worden verzocht eerst een mail te sturen. Voor boekhandels zijn aparte tarieven.

www.mokshamedia.nl
infomokshamedia@gmail.com

De Mens van Inzicht - Nathan Wennegers

De Mens van Inzicht - Nathan Wennegers

Een boek over zelfinzicht en zelfgenezing.
Wat is de Waarheid, de verlichting in ons leven? En hoe gezond leven we als mens?
Naast het feit dat we gewoon gelukkig willen zijn, willen we ook gezond door het leven kunnen gaan.

Dit boek bevat inzichten en tips betreffende de gehele mens.
Meer info: www.demensvaninzicht.nl

Dé webshop over nondualiteit

imageBen je op zoek naar boeken over nondualiteit?

Grote kans dat je vindt wat je zoekt in de webshop Nondualiteit Boeken (www.nondualiteit-boeken.nl).

In deze winkel vind je uitsluitend boeken die nondualiteit (advaita) als onderwerp hebben.
Nondualiteit Boeken heeft een keur aan boeken van diverse leraren, leraren die je ook vindt op satsang.nl.

De webwinkel is ontstaan uit een samenwerking tussen Johan Vellinga, die regelmatig satsang organiseert, en Paul Smit, een bekende leraar nondualiteit.

Het aanbod wordt nog altijd uitgebreid. Hopelijk neem je eens een kijkje in de winkel.

Content for class "clearfloat" Goes Here
Rozengeur & Prikkeldraad - Hans Laurentius

Op 15  juli zal ‘Rozengeur & Prikkeldraad’ verschijnen bij Samsara!

R&P_omslag_339x221Het boek bevat een hoop scherven om illusies door te prikken of op zijn minst in beeld te krijgen. Er wordt zoals ik vaker heb gezegd tamelijk veel onzin verteld en geloofd over bevrijding, verlichting, mens-zijn en dergelijke, en dus wil ik er graag een aantal ontzenuwen in dit boek. Dus komen tal van thema’s aan bod om te laten zien waar zoal in geloofd wordt en hoe we onze vrijheid stelselmatig dwarsbomen ook al zeggen we deze te zoeken. Het laat ook zien dat werkelijk in het proces van ontmanteling zitten totaal anders is dan wat we ons er graag bij voorstellen, en dat het niet zo leuk is om echt diepgaand bewust te worden. Voorwaar geen kattenpis. In veel van mijn artikelen en columns ben ik al duidelijk en tamelijk scherp geweest over allerlei waanideeën, in Rozengeur & Prikkeldraad wind ik er ook geen doekjes om. Het gaat immers om waarheid, niet om het verkopen van populaire sussertjes, troost praatjes en het-komt-wel-goed-allemaal-slaap-liedjes en andere onwaarachtigheden waar vele moderne zoekers mee behept zijn.

Thema’s zijn onder meer: open inrichting, het virus (je hebt het of niet), de juiste houding, wat is verlichting?, slavernij, de gevangenis, de waan van persoonlijke perfectie, wat je gelooft is wat je krijgt, ‘normale’ relaties?, echt onderzoek, misvattingen, de juiste houding en meer!

Bloeien in de Bagger - Yoyo van der Kooi

FINAL COVER FOR DUMMY LOTUSYoyo's eerst boek laat het onlosmakelijke verband zien tussen de lotus en de modder.
In acht hoofstukken worden acht levenscycli/chakra's/ bewustzijnsstadia belicht die de ontwikkelingsgang symboliseren van de verdeeldheid naar de eenheid.

Het boek (hard cover, gold embossed) telt 255 pagina's met 32 kleurenillustraties en is te bestellen via info@laborint.nl.
Prijs: € 20,- exclusief verzendkosten.

Website: www.laborint.nl

Je bent vrij - Nicky Verbeek

xNa een lange periode van schrijven, corrigeren en oeverloos zoeken naar een geschikte uitgever is het eindelijk zover! Met veel trots kan ik je hierbij mijn boek presenteren.

Het boek is direct te bestellen via de uitgever of via bol.com (klik op de link om direct op de bestelpagina te komen).

Op korte termijn zal ik tevens een aantal lezingen organiseren. Deze zijn voor iedereen toegankelijk en gratis. Wil je hierbij zijn? Klik op de link (like my page) om direct van de allerlaatste nieuwtjes, lezingen en satsangs op de hoogte te worden gebracht: Like my Facebook page

Ik heb tevens mijn website aangepast, misschien vind je het leuk om een kijkje te nemen.

Op het moment dat je je loskoppelt van alle gedachten over datgene dat je kunt ervaren als ‘binnen’, ‘in’ of ‘van’ jezelf, zal je tot de ontdekking komen dat er helemaal geen ‘jou’ bestaat. Alles is daarbuiten, maar dan ook echt alles. ‘Buiten’ jou bevindt zich de enige echte waarheid over jezelf. Hier is aanwezigheid, hier ben jij aanwezig, nergens anders. In dit boek word je aan de hand meegenomen naar de ontdekking van je ware zelf. Losgekoppeld van de identificatie met het beperkende ‘zelfbeeld’ zal je tot de ontwakende ontdekking komen dat je volledig vrij bent. Elk moment opnieuw.

x

Na spontaan tot zelfrealisatie te zijn gekomen schreef Nicky Verbeek haar ervaringen en inzichten op. Hoe kwam ze hier? Hoe deed ze dat? Door haar aantekeningen terug te lezen en het steeds opnieuw toe te passen, kwam ze tot de ontdekking dat zelfrealisatie steeds opnieuw ‘bereikt’ kon worden als ze een aantal stappen nam. Er ontstond een duidelijke methode. Nicky werkt vanuit haar eigen praktijk waar ze anderen middels haar eigen methode tot zelfinzicht begeleidt.

BESTEL NU!
Je bent vrij - Elk moment opnieuw
Verkoopprijs: € 16,95 (exclusief verzendkosten)

Heruitgave van De vreugde van verlichting, nu bij bol.com


De_vreugde_van_verlichting
Omdat er regelmatig vraag naar bleef, maar het boek was uitverkocht, heb ik Ankh-Hermes gevraagd of ze het tekst bestand nog hadden en gelukkig bleken ze in staat het snel te vinden! Kasia heeft het bewerkt en gedigitaliseerd zodat De vreugde van verlichting (uit 2000) weer beschikbaar komt.
De tekst is trouwens onveranderd gelaten ook al zou ik wellicht sommige dingen nu anders benaderen of uitdrukken, een paar opmerkingen vooraf zijn wel toegevoegd. De layout moest min of meer opnieuw worden gemaakt.
Hoe dan ook, alvast veel helderheid en leesplezier gewenst!
Hopelijk kan een nieuwe generatie zoekers er hun voordeel mee doen, en wat zeepbellen doorprikken.

Vanaf nu is de paperback editie (ISBN 9789402114188) verkrijgbaar bij bol.com, de e-book versie (ISBN 9789402114256) zal bij allerlei online boekwinkels te koop zijn, dus ook bij bol.
Ook van Terwijl de merel zingt is nu een e-book versie te bestellen!

Reactie van een lezer over de heruitgave van De vreugde van verlichting:

Hi Hans,
Wat een geweldig boek.
Precies wat ik nodig heb, op het moment dat ik het nodig heb.
Als of je dat in 1999 al wist en het voor mij schreef.
BEDANKT MAN.

Satsang Hoe zit het met jezelf?

Satsang Hoe zit het met jezelf?Dit boek is een bloemlezing van satsangs gehouden door Douwe Tiemersma. Bijeenkomsten waarin hij als advaitaleraar de kern van het advaita inzicht doorgeeft. De satsangs beginnen met een inleidende meditatie, gevolgd door de mogelijkheid vragen te stellen en Douwe’s antwoorden. Zijn teksten, audio-opnamen en YouTubefilmpjes, zijn terug te vinden op: www.advaitacentrum.nl. Satsang fragment (PDF)

De non-dualistische visie staat centraal in de traditie van de Advaita Vedanta, die teruggaat op de Upanishaden (8e eeuw v. Chr.). Een van de grootste advaitaleraren in de vorige eeuw was Shri Nisargadatta Maharaj. Douwe Tiemersma had het voorrecht niet alleen hem te ontmoeten in Bombay, maar ontving ook zijn inwijding van hem. Dit is zondermeer van grote betekenis geweest en sinds 1980 hield hij dan ook zelf wekelijkse advaita-gesprekken, retraites en cursussen.

Zijn telkens terugkerende thema was: openheid, en wel in meest radicale zin, met de steeds opnieuw terugkerende vraag: hoe zit het met jezelf? De voortdurende nadruk op zelfmeditatie en het belang van het samengaan van inzicht en het leven in de praktische wereld, stonden hierin centraal.

Douwe Tiemersma (1945-2013) was biologiedocent aan Pedagogische Academies en daarna docent wijsgerige antropologie en interculturele filosofie aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam, waar hij ook op symposia de advaita belichtte. Hij gaf sinds de jaren '70 yoga en meditatie. In de benadering van zijn lessen legde hij een steeds duidelijker accent op de Advaita Vedanta. Zijn activiteiten resulteerden in 2000 in de oprichting van het Advaita Centrum in Gouda. Daarnaast schreef hij vele boeken en talrijke artikelen voor onder meer het tijdschrift Inzicht, waarvan hij medeoprichter en eindredacteur was. Douwe schreef ook het Voorwoord in “I AM THAT” van Nisargadatta.

 "Douwe Tiemersma verbond op unieke wijze spirituele praktijk met filosofische reflectie”, dr. Bruno Nagel (SCFA).

De onderwijstraditie van Advaita Vedanta

onderwijstraditie van VedantaVele moderne academici en spirituele leraren presenteren Advaita Vedanta als een filosofische stroming. Volgens hen is Vedanta een theorie en krijg je door praktische toepassing de ervaring van eenheid. In dit boekje laat Swami Dayananda zien wat er onjuist is aan deze en andere moderne opvattingen, en maakt hij tegelijkertijd duidelijk wat traditionele Advaita Vedanta is.

Swami Dayananda stelt dat de onderwijstraditie van Vedanta net zo belangrijk is als haar visie van eenheid, omdat de visie volledig afhangt van de methode van lesgeven. Je hebt een leraar nodig die weet hoe hij of zij de woorden van Vedanta moet hanteren om de eenheid van het individu en het geheel te ontvouwen. Anders zul je de visie van Vedanta mislopen.

Swami Dayananda Saraswati (1930) is een zeer gerespecteerde Vedanta-leraar en Sanskrietgeleerde in de traditie van Adi Shankara. Hij onderwijst Advaita Vedanta al meer dan vijftig jaar in India en over de hele wereld sinds 1976. Als geen ander weet hij de traditionele Vedanta helder en toegankelijk te maken voor een breed publiek. Swami Dayananda leidt enkele bloeiende studiecentra voor Vedanta en Sanskriet in India en in de Verenigde Staten.

8,95 euro
34 blz. Paperback
ISBN: 9789078555209
Verkrijgbaar via www.viveki.nl/webshop en in de boekhandel.

Meester Cheng

Meester ChengNu beschikbaar en te bestellen via www.meestercheng.nl:

Meester Cheng, Vingerwijzingen naar de Maan in de Hemel
Deel I: Het open geheim van de Oorspronkelijke Geest
Auteur: Oude Cheng/Randolph
Uitgever: Spa uitgevers
ISBN: 9789089320315

Het open geheim van verlichting…
De Boeddha ontdekte het in India, Lao Tse in China, Jezus in Judea en de Oude Cheng  in…


Meester Cheng wordt door de abt van een afgelegen Boeddhistisch klooster hoog in de bergen uitgenodigd om de voltallige kloostergemeenschap toe te spreken. Direct, humoristisch en gepassioneerd verwijst de Oude Cheng naar de realisatie van de Oorspronkelijke Geest, ook wel verlichting genoemd. In zijn onvoorwaardelijke benadering spaart hij niets en niemand. Nadat hij het klooster op zijn grondvesten heeft doen schudden, pakt hij zijn biezen en verdwijnt.

Dit eerste deel van twee uitgaven over Meester Cheng, is een vrije bewerking van een eeuwenoude tekst. Alexander Smit, Nederlands meest bekende spirituele leraar (1948 - 1998), vertelde over de herkomst van de Oude Cheng het volgende: “Een Fransman kreeg in de vijftiger jaren in het voormalige Indo-China een manu- script van een Boeddhistische monnik. Hij liet alles in het Frans vertalen en tot zijn verbijstering kwam deze Zen (Ch’an) tekst over de Oude Cheng te voorschijn.” In 1985 gaf Wolter Keers, die Advaita Vedanta in Nederland introduceerde, de tekst aan Alexander. Zij waren er beiden verrukt over, want “Wat uit de tekst sprak, was vrijheid, stoutmoedigheid en vóór alles  directheid…”

Meester ChengMeester Cheng, Vingerwijzingen voorbij de Zon en de Hemel
Deel 2: Vrijheid voorbij verlichting Auteur: Randolph Uitgever: Spa uitgevers ISBN: 9789089320346
De Oude Cheng, die in deel I een boeddhistisch klooster volledig op zijn grondvesten deed schudden, verschijnt na vele jaren onverwachts om één van de ontwaakte monniken verder te begeleiden. Inmiddels uit het klooster getreden, is deze monnik nu vader van vier kinderen. Hoewel de realisatie van eenheid en verlichting worden gezien als het eind van de spirituele zoektocht, toont Cheng hem dat de uiteindelijke Realiteit daar ver aan voorbij gaat! Daarom is dit een ‘vindtocht’ voorbij de laatste valkuilen, spiegelsferen en mystificaties van een stuiptrekkende ‘terminale’ mind. Met Meester Cheng krijgt het stille stralende Hart een directe, kristalheldere stem. Hij prikt door alle onechtheden en gekopieerde ‘waarheden’ heen en verwijst onomwonden en rechtstreeks naar de ultieme Werkelijkheid!

Met zijn rigoureuze en onconventionele aanpak, past Meester Cheng volledig in de traditie van Sri Nisargadatta Maharaj en Alexander Smit. Zijn vingerwijzingen tonen de essentie van Advaita Vedanta, Satsang en Zen. Dit boekje is dan ook voor diegenen die naar totale Bevrijding verlangen en werkelijk bereid zijn de eenheid met God op te geven om volledig op te gaan in het Goddelijke...

Meester Cheng is ook op Facebook te vinden!

Movie “NON-DUALITY - LIFE AS IT IS”
Available 1st June 2011 – For TRAILER click here

http://www.acadun.com/en/Dr.%20Shankar/news/news%202011/2011_05_news.doc/2011_05_news-1.jpg

Humans perceive their daily life in the world as a reality. This is due to the belief of cause and effect. This belief creates thoughts of actions, which convince man that his day is filled with events and situations. Conclusions about these make way for emotions, which include feelings, such as misery and the quest for happiness, that man experiences. This documentary, based on the books written by Dr. Vijai S. Shankar, crosses the boundaries of mind by stripping away beginnings and endings and the concept of time, thereby exposing the reality of doership as illusory. The documentary unveils time and reality for what they really are, which is an optical and auditory illusion of light and sound.

JanKees Vergouw - Buiten Kijf

Buiten KijfDe merkwaardige vergissing jezelf aan te zien voor een iemand, is noodgedwongen de drijfveer om te zoeken naar geluk, vrede of verlichting. Maar wat je onafgebroken in heldere eenvoud bent daarentegen, kan niet verkregen worden. In het 'Zien' dat dit absoluut zo is, verdwijnt het zoeken.

Op eenvoudige en vaak paradoxale wijze wordt in dit boek de persoon, het belangrijkste in je leven, genadeloos aan de kaak gesteld. En wat blijft er dan van jou over? Een vrijheid van ongekende schoonheid!!
Jan Willem van Oerledonk

Bestel hier

De Ontdekking van het NU

Erik van Zuydam “Wees bereid om te sterven. Laat je leven maar mislukken.” Deze woorden sprak een wijze leraar tegen Erik van Zuydam, de auteur van De Ontdekking van het Nu, op het moment dat deze in een diepe levenscrisis verkeerde. Deze radicale woorden leidden tot een spontane overgave aan het leven. Dit boek gaat over de mogelijkheid om te stoppen met al het streven en zoeken naar toekomstig geluk, om controlezucht en zorgen over de toekomst te laten varen en je te laten dragen door het leven zelf. In plaats van een worsteling tegen de stroom in wordt het leven een geheel verzorgde reis.

Erik geeft regelmatig workshops , satsangs en retraites in Nederland, België en Frankrijk. De bijeenkomsten met Erik zijn een directe verwijzing naar dat, wat je ten diepste bent, het stille bewustzijn dat vrij is en niet wordt aangetast door het geraas van het denken. Alle problemen en dilemma’s in ons dagelijks leven kunnen we gebruiken als brandstof om weer tot deze herkenning te komen. Het antwoord op al je vragen en problemen ligt besloten in het huidige moment.

Dit boek is voor de liefhebbers van Advaita en Eckhart Tolle een absolute aanrader!

‘De ontdekking van het Nu’ is verkrijgbaar vanaf half oktober 2010
Uitgever: Ankh-Hermes
ISBN 97890 202 04261
Prijs: 19,90

Meer info: www.inzicht-nu.nl