Englishnederlands

Satsang agenda Unmani

<< vorige pagina | << previous page

websites: www.die-to-love.com

datumlocatieTijdInformatie
3 september online open satsang bijeenkomst 11.00 - 12.00
'What is love?'
website
8 - 10 september Estland Wake Up Call weekend website
14 september online open satsang bijeenkomst 20.00 - 21.00
'The courage to wake up'
website
24 september Londen Wake-up Call dag
11.00 – 17.00
website
27 september - 7 oktober Portugal, Vila Nove de Milfontes 10 daagse Intensieve Najaars retreat website
29 oktober Londen Wake-up Call dag
11.00 – 17.00
website
1 - 5 november Wales
Snowdonia National Park,
Intensieve Retreat website

Nieuw:
Elke twee á drie weken geeft Unmani een online open satsang bijeenkomst, aan de hand van een thema.
Deze bijeenkomsten zijn bedoeld voor diegenen die willen kennismaken met Unmani's boodschap, en voor diegenen die haar boodschap weer eens willen horen. Je kunt zowel alleen luisteren en kijken, of - als je wat dieper wil gaan - een dialoog met Unmani hebben via audio of video.
website

3 september
online open satsang bijeenkomst
11.00 - 12.00 uur: 'What is love?'
website

8 - 10 september
Wake Up Call weekend
Estland
website

14 september
online open satsang bijeenkomst
20.00 - 21.00 uur: 'The courage to wake up'
website

24 september
Londen
Wake-up Call dag
11.00 – 17.00 uur
website

29 oktober
Londen
Wake-up Call dag
11.00 – 17.00 uur
website

27 september - 7 oktober
10 daagse Intensieve Retreat, deels slient
Vila Nove de Milfontes, Portugal 
website

1 - 5 november
5 daagse Intensieve Retreat
Snowdonia National Park, Wales
website http://www.die-to-love.com/intensive-retreats/Unmani wijst met absolute eenvoud en helderheid rechtstreeks naar wat 'ik' ben. In een dialoog met haar is er geen ontsnapping aan de realiteit van wat is.

'This is the end of pretending to look for that which has never been anywhere but right here. Nothing to look for, nothing to find. The end of pretending to know or trying to know. This is absolute not-knowing. Forever falling in absolute insecurity. This is what I am. I am what you are. Life itself. This is the expression of Life, directly as it is.' Unmani Liza Hyde

Bijeenkomsten met Unmani gaan niet over een tijdelijke ervaring die je kunt claimen als je eigen speciale geestelijke toestand. Ze moedigt je aan je niet langer blind te staren op dromerige hoop, maar om te ontwaken tot de realiteit van het leven.
Ze werkt het liefst met kleine groepen, zodat ze in intieme dialogen de deelnemers precies kan ontmoeten in wat ze nodig hebben op het moment, terwijl ze hen tegelijkertijd in de waarheid houdt van wie ze werkelijk zijn. 

Voor wie?
Unmani's retraites zijn voor degenen die hun spirituele zoektocht willen beëindigen en die de moed hebben om de waarheid, die ze zijn en nooit kunnen verliezen, te erkennen.

Unmani op YouTube

‘The Spiritual Dream’ is een filmpje van 15 minuten waarin Unmani spreekt over hoe je de boodschap van ontwaken kunt horen als een pad van eindeloze zelfverbetering. Terwijl dit Het natuurlijk al is.

Testimonial
‘Unmani is een van die pareltjes die nog niet door 'het grote publiek' ontdekt is. Misschien komt het wel omdat er geen zweem van bijzonderheid om haar heen hangt. Unmani is zo natuurlijk dat je haar zomaar over het hoofd ziet. Maar degenen die wel de moeite hebben genomen haar satsangs te bezoeken weten beter. Hier spreekt een leraar van hart tot hart, een leraar die diep contact maakt en ons voortdurend wijst op de wijsheid in onszelf. Wat mij betreft een van de beste leraren die ik ooit heb mogen ontmoeten.’

I am life itselfIk ben het leven zelfBoeken
Unmani is de schrijfster van de boeken 'I am Life itself' en 'Die to Love'. Ook in het Nederlands verkrijgbaar www.samsarabooks.com

 

 

Interview door Patrick Kicken