Englishnederlands

Prajnaparamita - Satsang agenda

website: www.prajnaparamita.nl en Satsang with Prajnaparamita - YouTube

datum locatie tijd informatie
12 mei - 26 mei France 
La Roseraie de Sacha
retraite info
13 mei Online satsang 20:00 - 21:00

info

20 mei Online satsang 20:00 - 21:00

info

27 mei Baarn
De Kerk
Eemnesserweg 63b
satsang 20.00 – 22.00 info
01-02 juni Zeist
Laan van Eikenstein 2
weekend
11.00 - 13.00 uur
15.00 - 17.00 uur
info
23 juni – 7 juli  France
La Roseraie de Sacha
retraite voor 1 of 2 weken in te schrijven  info
24 juni Online satsang 20:00 - 21:00

info

1 juli Online satsang 20:00 - 21:00

info

14 – 28 juli   France
La Roseraie de Sacha
2 weeks midsummer retreat info
04 – 18 augustus France
La Roseraie de Sacha
retraite  voor 1 of 2 weken in te schrijven info

 

Satsang data 2024
Maandagavond satsang in Baarn
4 maart
8 en 15 April
27 Mei
https://www.prajnaparamita.nl/satsang-in-nederland/ 

Weekenden in Zeist op 
13-14 april 
1-2 juni  
https://www.prajnaparamita.nl/satsang-in-nederland/ 

Info en aanmelden via  https://www.prajnaparamita.nl/satsang-in-nederland/

Retraite weken in Frankrijk   op:
10-24  maart
31 maart - 7 april
21 april - 5 mei
12 mei - 26 mei
23 juni – 7 juli retraite voor 1 of 2 weken in te schrijven 
14 – 28 juli   '2 weeks midsummer retreat' Deze is 2 weken. 
04 – 18 augustus retraite  voor 1 of 2 weken in te schrijven

https://www.prajnaparamita.nl/retraites/Nederlands spiritueel zwaargewicht treedt naar buiten met eerste boek.

OntwaakPrajnaparamita is een spirituele gids voor wie vrij, licht en sprankelend wil leven. Na twintig jaar haar wijsheid wereldwijd in inspirerende bijeenkomsten gedeeld te hebben, is nu haar eerste boek voor een breed Nederlands publiek verschenen. ONTWAAK bevat indringende gesprekken over vragen als: wat is werkelijk geluk, wat is vrijheid, wie ben ik eigenlijk?

Je hoeft niets los te laten. Zie dat je nergens aan vast zit.
Vurig, radicaal en vol mededogen zijn de wijze woorden in ONTWAAK. Ze reflecteren de verschillende tradities die Prajnaparamita als leraar in zich verenigt: het radicale non-dualisme van Nisargadatta en Alexander Smit, de vurige en mystieke Sacha-traditie van Hans Raj Maharajji en ShantiMayi, en de aandacht voor compassie vanuit Boeddhistische tradities. ONTWAAK is een indrukwekkend boek voor iedereen die verlangt naar innerlijke bevrijding. De expressie van Prajnaparamita is universeel, zonder dogma’s of geloofsovertuigingen, met een openheid naar alle religies en denkbeelden. Prajnaparamita moedigt aan tot natuurlijk, vrij en licht leven, verlost van ballast.

Wat wil je? Wat wil je werkelijk?
Moeder van twee kinderen én spiritueel leraar: Prajnaparamita’s leven zelf laat zien dat ware vrijheid voor iedereen toegankelijk is. Op zoek naar onvoorwaardelijk geluk zocht ze antwoorden in psychologie, religie en filosofie, totdat ze haar eerste spirituele leraar ontmoette. Jarenlang combineerde ze de zorg voor haar kinderen met onderricht van verschillende leraren, op weg naar bevrijding. Twintig jaar geleden kreeg Prajnaparamita hetgeen perfectie van wijsheid betekent - van haar leraren de opdracht om een licht in de wereld te zijn voor andere zoekers. Sindsdien stelt ze haar leven beschikbaar om ieder die naar bevrijding verlangt te inspireren. Honderden mensen ontmoeten haar tijdens bijeenkomsten in Nederland en in Frankrijk. In Frankrijk heeft zij een retraitecentrum en organiseert ze wekelijkse retraites waar naast het spiritueel onderricht en meditatie ook aandacht is voor ‘natuurlijk leven’. Hierbij spelen bijvoorbeeld perma-cultuur, (h)eerlijk eten, yoga, kunst en muziek een belangrijke rol.

Ontmoetingen van hart tot hart
Speciaal ter ere van de publicatie van ONTWAAK is Prajnaparamita in 2017 op verschillende plekken in Nederland te ontmoeten. Boekwinkels, spirituele centra en yoga studio’s die affiniteit hebben met het boek, organiseren gesprekken met Prajnaparamita over liefde, vrede, waarheid en vrijheid. Voor ieder die zich wil bevrijden van het juk van stress, zorgen, eenzaamheid of angst.

ONTWAAK | Prajnaparamita |168 pagina’s | Paperback | € 24,95 | Dharma Chakra Publications | ISBN 978-90-825842-0-2 | te bestellen via het Centraal Boekhuis

Interview door Patrick Kicken

prajnaparamita.jpg